Jämsä harrastaa, löydä sinäkin helposti itsellesi sopiva harrastus.

Jämsän seudulla harrastusmahdollisuudet ovat moninaiset. Nyt tarjonta kootaan verkossa yhteen paikkaan, josta jokainen voi löytää itselleen mieluisen harrastuksen. Artion toimittama Harrastusvalikko-sivusto on avattu Jämsän kaupungin internetsivujen yhteyteen.

Uusi selkeä ja helppokäyttöinen sivusto niin harrastusta hakeville kuin harrastuspalveluja tarjoaville

Nyt kaikki harrastamaan! Uudelta sivustolta löydät mielekästä sisältöä vapaa-aikaasi. Kunhan kaikki harrastustoimintaa tarjoavat ovat syöttäneet järjestelmään tiedot eri harrastuksista, on kuntalaisten helppo selailla ja tehdä valintaa omien vapaa-ajanharrastusten suhteen. Nyt kannattaakin eri harrastusten järjestäjien käyttää hyväkseen tämä maksuton markkinointikanava. Yhdistysten lisäksi sivusto on avoin kaikille harrastustoimintaa tarjoaville tahoille.

Valikon tarkoituksena on tarjota jäsenneltyä tietoa harrastuksista. Näin käyttäjän on helppo löytää esimerkiksi oman iän perusteella sopiva harrastus. Toivomme, että uuden harrastuksen löytäminen on jokaisella kuntalaiselle valikon avulla helppoa ja vaivatonta. Sivustosta on pyritty tekemään selkeä ja helppokäyttöinen niin harrastusta hakeville kuin harrastuspalveluja tarjoaville - näin me Artiossa olemme asian ajatelleet.

Katja Pohjoismäki kommentoi: "Harrastusvalikkoa alettiin työstämään keväällä 2019 yhteistyössä Liikkuva koulu -hankkeen kanssa. Valikon ajatuksena on tarjota kaikille kuntalaisille yksi helppo kanava, josta löytää alueen harrastukset kootusti. Maksuttomalla kanavalla halusimme tukea kaikkien järjestöjen tekemää työtä paikkakunnalla. - Esimerkiksi koulut eivät voi markkinoida yksittäisten yhdistysten harrastusmahdollisuuksia Wilma-viestien kautta, mutta tällaista koko kunnan valikkoa voidaan hyvin markkinoida suoraan koteihinkin. Järjestelmä on helppokäyttöinen ja jokainen harrastusmahdollisuuden tarjoaja voi syöttää harrastuksensa tekemällä tunnukset.

Harrastusvalikko rakennettiin yhteistyössä Artion asiantuntija- avulla ja toteutus on mielestäni raikas ja hyvin toimiva. Ulkoasu on helposti saavutettava ja kaiken tarvittavan näkee sopivasti yhdellä silmäyksellä.  Kun  osaaminen löytyi omalta paikkakunnalta, pystyimme järjestämään käyttöönottovaiheessa yhteiskoulutuksen järjestöille iltatilaisuuden merkeissä yhdessä Artion kanssa. On mukavaa toimia, kun tutut henkilöt ja apu on lähellä,  mikäli ongelmia tulisi vastaan. Koen, että projekti oli helppo viedä läpi Artion kanssa, joten mielelläni suosittelen heitä kumppaniksi tämän tyyppisissä digitaalisissa ratkaisuissa”.

Projekti oli erittäin mielenkiintoinen ja pääsimme toteuttamaan monipuolisen hakusuodatuksen, jossa harrastusta etsivä voi hakea sopivia harrastuksia monilla eri kriteereillä. Koulutustilaisuudessa eri järjestöt ottivat järjestelmän nopeasti haltuunsa, ja eri harrastuksia onkin jo syötetty kiitettävää vauhtia. Ylipäätään palaute järjestöjen ja kaupungin suunnalta on ollut kovasti innostunutta, selkeästi tämän kaltaiselle verkkosivustolle oli tilausta, kommentoi Mimmi Puhakka.

Harrastusvalikon alustana toimii WordPress-julkaisujärjestelmä, johon sitten olemme luoneet kaikki palvelua tukevat toiminnot. Sivuston on otettu hyvin vastaan ja se onkin jo alkanut täyttyä useilla erilaisilla mielenkiintoisilla harrastusmahdollisuuksilla.

Tutustu Jämsän kaupungin Harrastusvalikkoon ja löydä oma lajisi osoitteesta www.jamsa.fi/harrastukset

Lisätietoja projektista Artio Oy, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. puh. +358 14 716 155.

0
0
0
s2smodern
Keuruun kaupungin extranet uudella ilmeellä

Uudistimme Keuruun kaupungin verkkosivujen rakenteen ja ilmeen vuoden 2018 lopulla. Nyt samankaltainen ulkoasu luotiin myös Keuruun Extranet-sivustolle, joka on suljettu internetpalvelu Keuruun kaupungin henkilöstölle ja luottamushenkilöille.

Joomla! tarjoaa yksityiskohtaista tietojen hallintaa

Joomla!-julkaisujärjestelmä sisältää hyvin yksityiskohtaiset käyttöoikeusmäärittelyt, joten se sopii erinomaisesti suljettujen internetpalvelujen alustaksi. Olemmekin toteuttaneet useita intranet- ja extranet-sivustoja käyttäen hyväksi Joomlan ominaisuuksia hallita sekä käyttäjiä, käyttäjäryhmiä että sivusisältöjä.

Lisätietoja tarjoamistamme extranet-ratkaisuista ja muista suljetuista verkkosivuympäristöistä Artio Oy, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. +358 14 716 155.

0
0
0
s2smodern
Artio SMS-viestipalvelu Vaasan kaupungille

Artio toimitti verkkosivuilla/selaimella käytettävän sisäisen SMS-viestipalvelun Vaasan kaupungille. Artio SMS-viestijärjestelmä on Joomla!-komponentti.

Artio SMS tarjoaa mahdollisuuden lähettää SMS-viestejä yksittäisille vastaanottajille sekä vastaanottajaryhmille, jolloin viesti voidaan helposti lahettää usealle vastaanottajalle tarvitsematta poimia niitä yksitellen vastaanottajiin. Osoitekirja eli yhteystiedot ovat helposti hallittavissa selaimessa. Käyttäjät voidaan autentikoida suoraan LDAP/AD:sta.

Artio SMS -viestijärjestelmän hallintapaneelissa voidaan selata ja hallita lähetettyjä viestejä sekä tilastoida eri käyttäjäryhmien lähettämien viestien määrä.

Vastaava SMS-viestijärjestelmä on käytössä myös Keuruun kaupungilla.

Lisätietoja Artio SMS-viestipalvelusta Artio Oy, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. +358 14 716 155.
0
0
0
s2smodern
Artio uudisti Keuruun kaupungin verkkosivut

Artio Oy on uudistanut Keuruun kaupungin verkkosivut. Uuden sivuston, kuten aiemmankin Artion toimittaman, alustana on Joomla!-julkaisujärjestelmä.

Keuruu - hyvä paikka asua, elää ja harrastaa. Keuruulla unelma punaisesta tuvasta järven rannalla keskellä vireää seutukaupunkia voi hyvinkin toteutua. Keski-Suomen toiseksi suurin kunta pinta-alaltaan halusi näyttää hyvältä myös verkkosivujen kautta.

”Ajatuksenamme oli parantaa kuntaviestintää ja samalla loihtia uusi raikas ja houkutteleva ilme verkkosivuille. Paransimme verkkosivujemme käytettävyyttä ja uusimme värimaailmaa, joka mielestäni on modernin raikas, mutta samalla selkeä ja keveä. Yhteistyö Artion kanssa on aina ollut helppoa ja mutkatonta. Nytkin sivujen julkaisu tehtiin luvatussa ajassa ja tiiviissä yhteistyössä”, hallintojohtaja Tarja Ojala kommentoi.

”Artio lähti toteuttamaan uudistuksen näiden ajatusten saattelemana - lopputulos on mielestäni onnistunut ja toimiva”, kommentoi Kirsi Äikäs Artio Oy:stä. ”Nyt sivuilla on selkeä ulkoasu, kaikki tieto on helposti löydettävissä selkeän navigoinnin kautta ja lisäksi Keuruun vapaa-aikapalvelut ovat helposti saavutettavat Facebook-seinän avulla”.

Julkisten verkkosivujen lisäksi Keuruulla on käytössä Artion rakentama extranet-sivusto sekä kehitämämme Joolma!-komponentti Artio SMS-viestipalvelu organisaation sisäiseen viestintään.

Lisätietoja projektista Artio Oy, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. +358 14 716 155.
0
0
0
s2smodern
Seutuviikon kurssitarjotin

Artio päivitti Seutuviikon kurssitarjottimen ilmoittautumisnäkymän responsiiviseksi. Ilmoittautuminen Seutuviikon kursseille onnistuu nyt myös mobiililaitteilla, kuten nykypäivänä pitääkin. Itse taustajärjestelmä on jo 10 vuotta vanha, mutta toimii edelleen tarkoituksessaan moitteetta!

Seutuviikko järjestetään ma-pe 8.-12.10.2018 kaikissa Jämsän ja Kuhmoisten toisen asteen oppilaitoksissa.

Kaikki seudun toisen asteen oppilaat valitsevat yhden kurssin mistä tahansa seudun oppilaitoksesta. Seutuviikolla opiskellaan yksi kurssi Seutuviikon aikataulun mukaan. Seutuviikolla voi valita kurssin oman mielenkiinnon mukaan ja tutustua rohkeasti toisiin oppilaitoksiin!

Seutuviikon kurssitarjotin

Lisätietoja projektista Artio Oy, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. +358 14 716 155.

0
0
0
s2smodern
Jämsän uudet verkkosivut

Artio Oy on uudistanut yhdessä Jämsän kaupungin viestinnän kanssa kaupunkin verkkosivut. Jämsä on runsaan 21 000 asukkaan kaupunki, joka on tunnettu vahvasta paperiteollisuudestaan sekä Himoksen matkailualueesta. 

Artio rakensi uuden verkkopalvelun Joomla-julkaisujärjestelmään ja siinä otetaan käyttöön myös Artion tuottaman Palvelutietovaranto (PTV) -integraatio.

Lisätietoja projektista Artio Oy, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. +358 14 716 155.

0
0
0
s2smodern
Elämää Unesco-kohteen ympärillä

Artio Oy on uudistanut Petäjäveden kunnan verkkosivut. Vireä, viihtyisä ja järvirikas 4000 asukkaan Petäjävesi sijaitsee vain 25 minuutin päässä Jyväskylästä ja Keuruusta. Elämää värittää Unescon maailmanperintökohde Petäjäveden vanha kirkko, joka on tuhansien kansainvälisten matkailijoiden kohde. 

Artio rakensi uuden verkkopalvelun Joomla-julkaisujärjestelmään.

Lisätietoja projektista Artio Oy, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. +358 14 716 155.

0
0
0
s2smodern
Seinäjoen kaupungin kuvapankki

Artio Oy on toimittanut Seinäjoen kaupungille uuden kuvapankkijärjestelmän. Kuvapankki on rakennettu Piwigo-ohjelmiston päälle, johon Artio on toteuttanut tilaajan määrittelemän laajennetun käyttäjähallintaosuuden kuvapankin käyttöpyyntöjen käsittelyyn ja hallintaan.

Lisätietoja järjestelmästä ja projektista Artio Oy, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. +358 14 716 155.

0
0
0
s2smodern
Print-aid

"European training network for development of personalized anti-infective medical devices combining printing technologies and antimicrobial functionality."

Projektissa on mukana kahdeksan eurooppalaista yliopistoa, mukaanlukien Helsingin yliopisto. Artio Oy tuotti verkoston yhteisen verkkosivuston Joomla-julkaisualustalle.

0
0
0
s2smodern
Keski-Suomen sote- ja maakuntauudistus

Sote- ja maakuntauudistus on suurimpia hallinnon ja toimintatapojen uudistuksia, mitä Suomessa on tehty. Sosiaali- ja terveyspalveluiden uudistus sekä maakuntauudistus toteutetaan Keski-Suomessa yhtenä kokonaisuutena.

Keski-Suomen sote- ja maakuntauudistussivusto kertoo kattavasti, mistä on kyse Keski-Suomen osalta sote- ja maakuntauudistuksessa. Sivuilla seurataan valmistelua ja sivuille nostetaan jatkuvasti tietoa alueellisen uudistuksen vaiheista.

Toteutimme verkkopalvelun WordPress-julkaisujärjestelmään.

0
0
0
s2smodern
Toivakka

Toivakassa yhdistyvät luonnonläheinen asuminen ja monipuolinen harrastaminen. Lähes 2500 asukkaan kunta sijaitsee Keski-Suomen maakunnan kaakkoisosassa, Päijänteen itäpuolella, puolen tunnin ajomatkan päässä Jyväskylästä.

Toivakan kunta sai uuden nykyaikaisen, täysin responsiivisen verkkosivuston, jonka toteutimme Joomla!-julkaisujärjestelmään.

0
0
0
s2smodern
Hankasalmi

Hankasalmi on vireä, lähes 5 300 asukkaan Jyväskylän kaupunkiseudun ainoa aito maaseutukunta. Toteutimme kunnan verkkosivustolle uuden, raikkaan ulkoasun ja täysin skaalautuvan responsiivisen sivurakenteen. Sivusto on rakennettu Joomla!-julkaisujärjestelmään.

Hankasalmen kunnalle toimittamamme verkkopalvelu sisältää sekä internet-, intranet- että extranet-sivuston. Joomla!-julkaisujärjestelmä mahdollistaa yksityiskohtaiset käyttöoikeusmäärittelyt, joita tässä projektissa tarvittiin.

0
0
0
s2smodern
Juupajoki

Juupajoki on kaikilta osiltaan väljän, edullisen ja turvallisen asumisen maaseutukunta, josta on hyvät työssäkäynti- ja asiointiyhteydet Tampereen keskusseudulle ja muihin ympäristökuntiin Orivedelle, Mänttä-Vilppulaan ja Ruovedelle. Kunta on pieni (n. 2.000 as), mutta tarjoaa asukkaille hyvät peruspalvelut ihmisläheisesti, ilman suurta byrokratiaa ja hallintoportaita.

Juupajoen kunnalle toimittamamme verkkopalvelu on toteutettu Joomla!-julkaisujärjestelmään.

0
0
0
s2smodern
Jämsän kaupunki

Jämsä on vireä ja kehittyvä kaupunki keskellä Suomea, Päijänteen rannalla. Jämsä tunnetaan Päijänteen, Himoksen ja kauniin luonnon ohella myös teollisuudestaan. UPM:n Jokilaakson tehtaiden ja Patrian ilmailu- ja komposiittiteollisuuden ympärille on rakentunut paljon muutakin yritystoimintaa. Himoksen laskettelukeskus on yksi Suomen tunnetuimpia matkailukeskuksia.

Jämsän kaupungille toimittamamme verkkopalvelu on toteutettu Joomla!-julkaisujärjestelmään, joka mahdollistaa yksityiskohtaiset käyttöoikeusmäärittelyt ja hajautetun sisällön päivittämisen.

0
0
0
s2smodern
Keuruun kaupunki

Keuruulla on tarjolla modernia keskusta-asumista, upeita ranta-alueita ja lisäksi vehreää maaseutua. Keuruun keskustaajama on asukasluvultaan ja palveluiltaan suurin taajama Seinäjoen, Jyväskylän ja Tampereen välisellä maaseutualueella.

Keuruun kaupungille toimittamamme verkkopalvelut - internet- ja extranet-sivusto -  ovat toteutettu Joomla!-julkaisujärjestelmään, joka mahdollistaa yksityiskohtaiset käyttöoikeusmäärittelyt.

0
0
0
s2smodern
Kiinteistö Oy Jämsänmäki

Kiinteistö Oy Jämsänmäki on Jämsän kaupungin kokonaan omistama vuokrataloyhtiö. Yhtiöllä on noin 800 rivi- ja kerrostaloasuntoa kuudessa taajamassa: Jämsän keskustassa, Jämsänkoskella, Kaipolassa, Hallissa, Länkipohjassa ja Koskenpäällä.

Syyskuun alussa Kiinteistö Oy Jämsänmäki otti käyttöön verkkopalvelun ja niiden yhteydessä mahdollisuuden etsiä vapaita asuntoja sähköisesti.

Sivusto toteutettiin tietenkin täysin nykyaikaisten vaatimusten mukaisesti responsiivisena. Toteutimme sivuston Wordpress-julkaisujärjestelmään.

0
0
0
s2smodern
Sata laulajaa sadassa kirkossa

"Sata laulajaa sadassa kirkossa" on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa vuonna 2017. Laulajien määrä pyritään saamaan vähintään sadaksi henkilöksi jokaisessa kirkossa. Laulajia voi olla enemmänkin kuin sata. Finlandia-hymnin johtajana voivat toimia esim. kanttorit, kuoronjohtajat, opettajat ym. musiikinjohtajat. Finlandia esitetään 6.12.2017 klo 10.00 kaikissa tapahtumaan osallistuvissa kirkoissa ympäri Suomenmaata.

0
0
0
s2smodern