Verkkokaupparatkaisut

Kun tavoittelet myynnin kasvua kivijalkakaupan tueksi tai aloitat liiketoiminnan, on verkkokauppa helppo ja kokonaisedullinen ratkaisu. Myy ja mainostaa tuotteitasi ympäri vuorokauden. Verkkokaupassa tuotteesi ovat suuren yleisön saatavilla, ja tulevaisuudessa verkosta ostaminen kasvaa koko ajan. Kuluttajat hankkivat verkkokaupoista hyvin erilaisia tuotteita aina digitaalisista palveluista elintarvikkeisiin saakka ja kaikkea siltä väliltä. Mieti, mitä sinä voisit tarjota tälle rajattomalle ostajajoukolle!

Magento-verkkokauppa

Magento-verkkokauppa

Magento e-Commerce on hyvin monipuolinen, ammattimainen avoimen lähdekoodin verkkokaupparatkaisu, joka tarjoaa kauppiaille täydellisen joustavuuden ja hallinnan verkkokaupan ulkoasuun, sisältöön ja toiminallisuuksiin.

Magentossa on selkeä ylläpidon käyttöliittymä, joka sisältää tehokkaat markkinointi- ja hakukoneoptimointipalvelut sekä tuoteluettelon hallintavälineet. Se antaa kauppiaille mahdollisuuden luoda sivustoja, jotka ovat räätälöityjä heidän yksilöllisiin liiketoimintatarpeisiinsa. Magento on täysin skaalautuva ja sillä on laaja tukiverkosto. Magento tarjoaa yrityksille ylivoimaisesti parhaan verkkokaupparatkaisun.

Mikäli olet kiinnostunut Magento-verkkokaupasta, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Voimme tarjota lisätietoja verkkokaupasta samoin kuin esitellä se käyttöä. Voimme myös esitellä joitakin nykyisistä Magento-verkkokaupparatkaisuista.

Asennukset, laajennukset ja kustomoinnit

ARTIO voi toteuttaa Magento-verkkokaupan yrityksellenne. Teemme kaikenlaisia toteutuksia, mukaan lukien mallipohjien suunnitteluja ja käyttöönottoja, asiakaskohtaisia Magento-lisäosien ohjelmointia ja laajennuksia sekä Magento-verkkokaupan add-on-moduuleja.

Verkkokauppa useaan eri alustaan

Muita tarjoamiamme verkkokaupan ratkaisuja ovat mm. WooCommerce, j2StoreVirtueMart, HikaShop ja JoomShopping, joille olemme tuottaneet myös Paytrail-maksumoduulit. Kysy näistä lisää.

0
0
0
s2smodern