Lakka kukkii juhannuksena

Artio toivottaa asiakkailleen ja tutuille hyvää ja lämmintä juhannusta!

0
0
0
s2smodern

Artio toivottaa asiakkailleen ja tutuille hyvää pääsiäistä. Pysytään terveinä!

0
0
0
s2smodern

Artiolaiset työskentelevät maaliskuun 30. päivästä alkaen pääsääntöisesti etänä. Toimistomme on toistaiseksi avoinna normaalisti, mutta paikalla on normaalisti vain päivystäjä, muiden hoitaessa tehtäviään etänä. Pyrimme ratkaisemaan asiakkaidemme kiireelliset toimeksiannot niin nopeasti kuin mahdollista, mutta etätyöstä johtuen toivomme asiakkaidemme ymmärtävän, että joissain tapauksissa viivettä voi esiintyä.

Lisätietoja Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

0
0
0
s2smodern

Olemme Artiossa siirtyneet kaikissa web- ja tietokantapalveluissa käyttämään viime kuun aikana SSD-levyjä. Asiakkaillemme tämän tulisi näkyä entistä nopeampana ja luotettavampana palveluna. Samaan aikaan olemme päivittäneet myös palvelimia uudempaan sukupolveen sekä lisänneet varapalvelimien määrää.

Lisätietoja Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

0
0
0
s2smodern

Päivitämme perjantaina 1.11.2019 klo 17.00 alkaen tiedosto- ja tietokantapalvelinta. Päivitys aiheuttaa palveluun muutaman minuutin katkoksen. Pahoittelemme mahdollista haittaa palveluille.

0
0
0
s2smodern

Virtual3.artio.net -klusterissa on Php-versio päivitetty 7.1-versiosta 7.2-versioon. Tämä koskee siis kaikka niitä asiakkaita, joiden verkkosivustot sijaitsevat osoitteessa virtual3.artio.net. Näitä ovat useimmat WordPress- ja Joomla-asennukset. Voit tarkistaa sivustosi sijoituksen komennolla "ping www.omadomain.fi". Vastaus on tällöin: Pinging virtual3.artio.net [195.191.122.16]...

Virtual2.artio.net -klusterissa on edelleen käytössä php56u.

0
0
0
s2smodern

Reitittimen uudelleenkäynnistyksen vuoksi tänään tiistaina 4.12.2018 klo 17.00 palvelut ovat muutaman minuutin pois käytöstä. Pahoittelemme tämän aiheuttamaa mahdollista haittaa.

0
0
0
s2smodern

Huollamme sähköpostijärjestelmää sunnuntaina 21.10. n. klo 8.00 - 11.00. Palvelut ovat tämän ajan pois käytöstä. Päivitys ei edellytä toimenpiteitä asiakkaiden taholta.

0
0
0
s2smodern

Chat-palveluun uusi versio

Asiakkaidemme käytössä oleva Chat-palvelu on päivitetty tänään uuteen versioon. Uusi versio, 3.0.8, on samanaikaisesti päivitetty kaikille niille asiakkaille, jotka ovat tilanneet sen käyttöön. Päivityksessä on korjattu pieniä vikoja, tuotu uusia ominaisuuksia ja asetuksia sekä nopeutettu järjestelmää.

Päivitys ei edellytä toimenpiteitä asiakkaiden taholta.

0
0
0
s2smodern

Tietopaketti Artion toimintatavoista

Artiossa olemme paneutuneet asiakkaidemme palvelujen ja tietojen turvaamiseen huolellisesti. Kaikkien WordPress- ja Joomla-järjestelmien kirjautumisia valvotaan reaaliaikaisesti. Kolmesta väärästä kirjautumisesta yhden minuutin aikana julkaisujärjestelmien hallintaan yhteydet käyttäjän ip-osoitteesta palveluun estetään palomuurissa 24 tunniksi. Mikäli vahingossa yritit kirjautua väärällä tunnuksella tai salasanalla hallintaan, ja osoitteesi on se vuoksi estetty, ota yhteys toimistoomme, voimme manuaalisesti poistaa eston osaltasi. Muussa tapauksessa esto on siis voimassa vuorokauden.

0
0
0
s2smodern