Latautuuko WordPress -verkkosivustosi hitaasti?

WordPress-verkkosivuston latausnopeus

WordPress-verkkosivuston latausnopeus on merkittävässä roolissa siinä, kuinka tehokkaasti sivustosi konvertoi sivustovierailijoita!

Nopeudella on siis merkitystä. Mitä hitaammin sivut ja sen toiminnot latautuvat sivustovierailijan selainlaitteelle, sitä todennäköisemmin vierailija ehtii tuskastua ja siirtyä pois, jolloin konversioita ei pääse syntymään.

Selaajien vierailuajan pituus sivustollasi kertoo hakukoneille, kuinka relevanttia ja mielenkiintoista sisältösi on. Nopeasti poistuvien selaajien määrä ja kokonaisvierailuaikojen keskiarvo määrittävät yhtenä osatekijänä sivustosi hakukonesijoitukseen hakuja tehdessä.

WordPress-verkkosivuston latausnopeus on monen tekijän summa

Sivustosi latautumisnopeuden kokonaisuus muodostuu suuresta joukosta asiota, joista osaan voit vaikuttaa itse suhteellisen helposti. Osa latautumisnopeudenn tekijöistä määrittyvät palveluntarjoajan valinnalla ja valitsemallasi palvelupaketilla.

WordPress verkkosivuston latausnopeus

LUE_TARKEMMIN_BLOGISTAMME

Aika nopeusoptimoida WordPress-kotisivut?

Valitsemalla Artion kumppaniksesi verkkosivustokehitykseen saat nopeasti latautuvat, erottuvat, näyttävät ja käyttäjäystävälliset verkkosivut, jotka hakukoneetkin huomaa!

Me olemme ketterä toimija, joka palvelee mielellään asiakkaita aina pk-yrityksistä suuriin julkishallinnon ratkaisuihin.

Toteutamme hyvin erilaisia WordPress-pohjaisia verkkopalveluita verkkosivuista ja verkkokaupoista lisäosien ohjelmointiin.

Kuten jo mainittu, WordPress verkkosivuston latausnopeus on monen tekijän summa. Meillä Artiolla WordPress -sivustojen nopeusoptimointiin on kiinnitetty alusta saakka huomiota jo palvelintasolla ja päivitämme järjestelmiämme jatkuvasti taataksemme asiakkaillemme parhaan mahdollisimman lähtökohdan asiakasvirtojen saavuttamiseen verkkopalveluissaan!

Artion Webhotelli

Palvelimemme sijaitsevat Suomessa ja ovat jatkuvassa ylläpidossa sekä seurannassa. Asiakkaiden WordPress-sivustot ovat aina kolmen palvelimen klusterissa, joten käyttökatkokset ovat äärimmäisen harvinaisia, eivätkä normaalit käyttöjärjestelmän päivitykset ja palvelimien uudelleenkäynnistykset vaikuta palvelutasoon. Perusvarustukseen kuuluu myös Fail2ban-palvelu, jolla estetään ulkopuolisten kirjautumisyrityksiä WordPressin hallintaan.

Artion WordPress-ylläpitopalvelu

Kun jätät verkkosivustosi Artion ylläpitopalveluun, voit olla varma, että sivustosi on aina ajan tasalla, lisäosat päivitettynä. Asennamme, ylläpidämme ja varmuuskopioimme (50 päivän kierrolla) WordPressin aina parhailla käytännöillä, sekä vaihdamme sen automaattisesti käyttämään uusinta mahdollista PHP-versiota. Ylläpitopalvelumme on lisäpalvelu, joka takaa sen, että verkkosivusto on mahdollisimman hyvin ajan tasalla. Palvelun hinta on alk. 30,00 €/kk + ALV.

… jos kiinnostuit, soita meille vaikka heti 0400 789 592

Valitse 
Artio

kumppaniksi😊

Eikö
etsimääsi
löydy?